HOFER – med najbolj priljubljenimi trgovci z živili v Sloveniji

Uspešni koncepti prepričajo s tem, da so enostavni in jasno razumljivi vsakomur. Temu načelu sledimo tudi pri HOFERju. V Sloveniji se že več kot 11 let osredotočamo na bistvo in prav zaradi naše izbrane ponudbe najkakovostnejših izdelkov po najugodnejših cenah smo si prislužili zaupanje na tisoče kupcev in tako postali eden najbolj priljubljenih trgovcev z živili v Sloveniji. Pri tem so v središču našega podjetniškega delovanja vedno ljudje. To velja tako za sodelavce kot tudi za poslovne partnerje. In tako želimo delovati tudi v prihodnje.

Naš koncept uveljavljamo tudi na mednarodni ravni. Ni pomembno, ali gre za Evropo, ZDA ali Avstralijo: število trgovin poslovne skupine ALDI Süd v posameznih državah, med njimi tudi v Sloveniji, Avstriji, Švici in na Madžarskem, strmo narašča.

HOFERjeve trgovine so praviloma zgrajene po enakem principu, kar našim kupcem omogoča, da se v vsaki trgovini takoj znajdejo. Da naši kupci v več kot 80 trgovine v Sloveniji vedno dobijo najboljše izdelke po najugodnejših cenah, skrbi več kot 1.500 motiviranih sodelavk in sodelavcev.