Na nas se kupci lahko zanesejo

HOFER je v Slovenijo uvedel princip diskontnega poslovanja, ki ga nenehno nadgrajuje. Zaradi našega uspešnega načina poslovanja smo zaupanja vreden partner.

- Optimalno razmerje med kakovostjo in ceno
Našim kupcem ponudb ni treba primerjati med seboj, saj za vse izdelke vedno velja najvišja kakovost po najnižjih cenah. Naši kupci ne potrebujejo kartic zvestobe, da uživajo v najboljšem razmerju med kakovostjo in ceno ter obsežno garancijo. Z doslednim sistemom zagotavljanja kakovosti zagotavljamo brezkompromisno kakovost.

- Učinkovito nakupovanje
Vse naše trgovine so zgrajene po enakem principu, da se vsak kupec hitro znajde. Ta preglednost našim kupcem prihrani dragoceni čas. Poleg tega je nakup udoben tudi zaradi dobrih prometnih povezav do naših trgovin in številnih parkirnih mest.

- Skrbna izbira izdelkov
Ekipa izkušenih nabavnikov skrbi za to, da naši kupci v trgovinah dnevno najdejo privlačno in pestro ponudbo visokokakovostnih živil in izdelkov za vsakdanjo rabo. Pri tem HOFER prisega na močne in neodvisne lastne blagovne znamke. Pogoj za to so zaupna in dolgoletna partnerstva z našimi dobavitelji.

- Svežina kot ključna prednost
Hitro obračanje izdelkov v naših trgovinah zagotavlja popolno svežino. Naj gre za sadje, zelenjavo, sveži kruh ali pecivo, sveže meso ali ribe - za naše kupce je svežina ključna prednost naše ponudbe. Ponudbo svežih izdelkov nenehno širimo.