Stroge smernice in neprestane kontrole

Ko gre za izdelke iz naše ponudbe, kakovost preverjamo večkrat. Na policah se znajde samo blago, ki ustreza našim visokim standardom kakovosti. Najvišjo kakovost celotne ponudbe zagotavljajo stroge smernice in neprestane kontrole izdelkov, zato ne preseneča, da neodvisne organizacije na preverjanjih kakovosti naše izdelke redno uvrščajo na prva mesta.

Kakovost se pri nas začne že z izbiro izdelkov. Skupaj z dobavitelji in zunanjimi strokovnjaki se nenehno trudimo, da bi jo še bolj izpopolnili. Pri tem posebej pozorno spremljamo želje in potrebe potrošnikov, ki se hitro spreminjajo. Kateri izdelki bodo v trgovinah na voljo začasno in katere bomo vključili v našo stalno ponudbo, odločajo naši izkušeni nabavniki. Kot eden najbolj priljubljenih trgovcev z živili v Sloveniji se čutimo odgovorne, da kupcem ponujamo izdelke najvišje kakovosti po najnižjih cenah, zato prisegamo na stroge standarde kakovosti, uvedli pa smo tudi obsežen sistem nadzora kakovosti. Tako se na naših policah znajdejo le izdelki, ki so jih v laboratorijih temeljito preučili neodvisni strokovnjaki.

Da tudi izdelkom iz stalne ponudbe zagotovimo optimalno kakovost, vsak živilski izdelek večkrat letno testiramo. Tekstilne izdelke, električne naprave in igrače preverjajo hišni strokovnjaki, da so tudi na tem področju zagotovljena visoka merila. Rezultati teh testiranj so pomemben kriterij pri naši odločitvi, od katerih dobaviteljev bomo kupovali izdelke.

In ko že govorimo o dobaviteljih: v trgovinski panogi smo znani po dolgoletnem in partnerskem sodelovanju z dobavitelji. S številnimi sodelujemo že dlje časa, z nekaterimi celo vse od našega vstopa na slovenski trg. Dolgoletno partnerstvo ima veliko prednosti tudi za naše dobavitelje, saj zaradi zajamčenega odkupa lažje načrtujejo delo in so bolj varni. Pri HOFERju cenimo zaupno partnerstvo, saj nam predstavlja bistveni pogoj za razvoj izdelkov najvišje kakovosti.