Kakovost iz Slovenije

Kot odgovorno in lokalno prisotno podjetje si kupcem prizadevamo ponuditi čim več izdelkov slovenske proizvodnje ali slovenskih dobaviteljev in tako podpirati slovensko gospodarstvo. Da so tovrstni izdelki lažje prepoznavni in omogočajo prijetnejšo nakupovalno izkušnjo, so tudi opazno označeni. Pri HOFERju smo tako razvili lastno modro-belo oznako "Kakovost iz Slovenije", ki izbrane izdelke označuje vse od leta 2009. Z oznako "Kakovost iz Slovenije" označujemo izdelke takrat, ko so sami ali njihove osnovne sestavine slovenskega izvora.

Oznaka "Kakovost iz Slovenije" je dodatno opremljena tudi s simbolom srca. Naši dobavitelji so namreč pogosto družinska podjetja, ki v svojih izdelkih združujejo tradicijo prejšnjih generacij in ambicioznost njihovih naslednikov. Njihova predanost je opazna tudi v izdelkih, zato pri HOFERju radi podpiramo tovrstne zgodbe. Nacionalnim dobaviteljem s tem namenom že vse od našega vstopa na trg omogočamo, da njihovi izdelki najdejo pot do naših polic.

Pri HOFERju bomo tudi v prihodnje na svoje police umeščali vse več slovenskih izdelkov oziroma izdelkov slovenskih surovin in tako oblikovali priložnosti za dolgoročna partnerstva in nove zgodbe o uspehu.