Razvijamo lastne izdelke – in lastne standarde kakovosti

Vsi izdelki v HOFERjevi ponudbi razumljivo ustrezajo trenutno veljavnim zakonskim okvirjem, številne naše izdelke pa dodatno odlikujejo uveljavljeni znaki kakovosti in/ali varnosti. Naših strogih standardov kakovosti, ki pogosto močno presegajo zakonske zahteve, ne uporabljamo samo pri razvoju lastnih blagovnih znamk. Kot bistveni sestavni del HOFERjevega principa diskontnega poslovanja nam politika lastnih blagovnih znamk omogoča zagotavljanje optimalnega razmerja med kakovostjo in ceno. Skupaj z našimi dobavitelji nenehno iščemo nove ideje in izdelke. Našim kupcem želimo v primerjavi s konkurenčnimi izdelki ponuditi kakovost kot dodano vrednost, hkrati pa si prizadevamo postaviti nova merila za razmerje med kakovostjo in ceno. Izdelke razvijamo izključno glede na želje in potrebe naših kupcev. Tako nenehno dopolnjujemo našo stalno ponudbo, zaradi številnih izdelkov pa so naše blagovne znamke postale vodilne na tržišču. To nenazadnje potrjujejo neodvisna testiranja, kot na primer tista, ki jih izvajajo revije VIP, Konsument, Stiftung Warentest, ÖKO-TEST ali COMPUTER BILD.

Optimalno zadovoljstvo naših kupcev

Nove izdelke in blagovne znamke razvijamo skupaj z našimi dobavitelji, pri čemer nam pogosto pomagajo tudi zunanji strokovnjaki. Pri razvoju se ravnamo po željah in zahtevah kupcev. Zadovoljni smo šele, ko izpolnimo naše visoke zahteve glede kakovosti: ko kupcem ponudimo izdelek, ki v primerjavi s konkurenco ponuja dodano vrednost in s tem neprekosljivo razmerje med kakovostjo in ceno.

Nenehno izpopolnjevanje stalne ponudbe

Trudimo se, da izdelke nenehno izpopolnjujemo. Da se izognemo monopolni tržni strukturi, za izdelavo enega izdelka izberemo čim več različnih dobaviteljev. Kooperacije so pri tem seveda dobrodošle, saj so izboljšave izdelkov na ta način pregledne in lahko postanejo vodilo za vse dobavitelje tega izdelka.

Preverjena sadje in zelenjava

Naš cilj je, da so na policah izdelki, ki vsebujejo kar najmanj škodljivih snovi. Kot eden prvih trgovcev z živili smo uvedli stroge specifikacije za sadje in zelenjavo.

Preverjanje vsebnosti škodljivih snovi skladno z aktualnimi raziskavami

Določili smo lastne standarde preverjanja za ugotavljanje vsebnosti določenih škodljivih snovi v neživilskih izdelkih. Skladno z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji in razvojem analitičnih metod naši strokovnjaki nenehno izboljšujejo parametre, po katerih preverjamo izdelke.